Divendres 25 serem a Barcelona, participant en el 32è Festival Folk Internacional del Tradicionàrius. Hi durem a terme Taller de ball, un Concert ..i el ball de bot per cloure la vetllada. Cinc hores per gaudir del moment per a qui ens pugui acompanyar. Més informació a la web del Tradicionarius.

I l'endemà...dissabte 26 de gener serem a la ballada popular que es du a terme a la Plaça Virreina.

Omplirem el barri de Gràcia de balls i músiques de les illes.

Bona festa de Sant Antoni a tots!

Divendres dia 5 d’abril prendrem part en el Mallorca World Festival.

Felanitx acollirà una de les actuacions prèvies al festival, que es celebra a Palma. Juntament amb Abeniara farem d’amfitrions de tres agrupacions internacionals: Colòmbia, Rússia i Portugal.

Les 5 agrupacions estarem contents de mostrar-vos les nostres músiques i balls. Vos esperam divendres, a partir de les 18:00!

Attachments:
Download this file (programa_mwff.pdf)Programa MWFF[ ]840 kB

Dues Illes, Mallorca i Formentera plegats el proper dissabte dia 3 de novembre a l'Auditori Municipal de Felanitx, a les 19h. S'Estol des Gerricó compartirem músiques i balls amb el grup formenterenc "Es Xacoters". D'aquesta manera completam l'intercanvi que la nostra associació va dur a terme fa mesos per terres pitiüses. Si vos ve de gust, ja ho sabeu, vos hi esperam! Per aquesta ocasió tendrem una bústia solidària amb els pobles de Llevant.